Choď na obsah Choď na menu
 


Slovensko

Zname marianske zjavenia na Slovensku podliehaju cirkevnemu posudeniu a ani jedno z nich neobdrzalo konecne a teda platne rozhodnutie vo veci pravosti.

 

 

Turzovka

 

Litmanova

http://www.tyzden.sk/casopis/2009/4/verim-v-pravost-zjaveni.html

http://www.diskusneforum.sk/tema/kauza-litmanova

http://www.litmanova.info/historie.htm

https://www.youtube.com/watch?v=NNIsBR0zo14

 

Mame prilis vela vsetkeho, a nam sa zda, ze mame malo. 

Nectime si Jezisa,  a dovodom je, lze  mame vsetkeho vela.

 

 

 

11. november 1990

 

"Nemôžem sa pozerať na hriechy Slovenska.

 

Moje deti majú príliš veľa všetkého,

a preto si nectia môjho Syna, ani mňa.

Môj Syn zošle na Slovensko pohromu.

Ale ak sa ľudia obrátia a začnú sa vrúcne modliť,

bude sa pohroma odďaľovať".

 

Panna Mária bola smutná a dodala:

"Toto posolstvo rozširujte po celom Slovensku a prosím,

aby sa celé Slovensko chodilo modliť na horu,

ktorú som Ja posvätila."

 

 

 

18. november 1990

 


"Tento národ nie je ochotný obetovať sa tak

ako sa Ježiš obetoval aj za tento národ."

Panna Mária zopakovala predchádzajúce posolstvo dodala:

"Ľudia majú všetkého mnoho a kvôli hmote sú ochotní aj zabíjať.

Veď Ježiš učil,

že sa máme navzájom mať radi a že si máme všetci všetko odpustiť.

Toto posolstvo rozširujte po celom Slovensku."

 

Dechtice

Komisia pre skúmanie zjavení Panny Márie v Dechticiach bola zriadená 28.10.1998 pri Arcibiskupskom úrade v Trnave. Odvtedy sú zjavenia v štádiu skúmania cirkevnou autoritou.

http://gloria.tv/media/RhJaCqGbTof

Sobrance

ZRIADENIE EPARCHIÁLNEJ KOMISIE Dňa 30. 9. 2010 dekrétom č. j. 924/ 2010 vladyka Milan, košický eparcha zriadil eparchiálnu komisiu pre kánonické skúmanie miesta „pri Brale“, nachádzajúcom sa na území farnosti Zbehňov v protopresbyteráte Sečovce, kde sa pod vedením o. Milana Šeligu, SVD a bývalej rehoľnej sestry Emílie Burejovej vykonávajú niektoré pobožnosti pre viacerých veriacich. Predsedom komisie je JCDr. František Čitbaj, PhD. a členmi: Doc. ThDr. Michal Hospodár, PhD., JCDr. Jozef Ivan, PhD., PhDr. Marko Rozkoš, PhD.

Zasvätenie sa Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie Moja najmilovanejšia Panna Mária, Vládkyňa sveta a Kráľovná neba i zeme! Tebe sa dnes zasväcujem, Tvojmu Nepoškvrnenému Srdcu, ktoré víťazí nad démonom. Tvoje víťazstvo je isté. Aj naše - v spojení s Tebou a Tvojím Synom, Ježišom Kristom. Odovzdávam sa ti úplne pre časnosť i večnosť. Riaď moje kroky a pomáhaj mi v hodine smrti. Nedaj mi zahynúť v temnote zla, ktoré je také silné. Ty si víťazstvom pre moje doráňané, hriechom spútané srdce. Vysloboď ma, Matka drahá. Som Tvoje dieťa a celé sa ti odovzdávam. Chráň a posilňuj ma, moja milovaná Mária! Ďakujem ti za lásku a starostlivosť o duše. Amen. Dané Vládkyňou sveta dňa 11. novembra 2004, Sečovce

 

Z posolstiev v Secovciach:

 

Moje milované deti!

Moja návšteva medzi vami je posledná. Tieto slová ktoré ste počúvali, sú z Neba. Boh Syn ma k vám poslal, aby skrze mňa vás varoval pred Božou spravodlivosťou. Ona je tu. Počujte moje posledné slová! Som vaša Matka.

Nezabúdajte! Zostávam vo vašich srdciach, ktoré ma milujú. Milujú môjho Syna. Veľmi draho za vašu spásu zaplatil.

Milovaní! Opakujte si tieto slová, ktoré som vám sprostredkovala.  V nich nájdete silu, pokoj a odhodlanie niesť svoj kríž až do konca. Budem vás v nebeskej sláve všetkých očakávať. Tešte sa na večnosť, a pripravujte sa na ňu. Milujem vás, dietky moje! Moje Srdce je prítomné v každom a jednom z vás, vo vašich srdciach.

Zostávam s vami takto navždy spojená a prítomná aj tu na tomto mieste. Zostávajte v modlitbe, úprimne a s láskou. Vaša nežná Matka. Čakám na vás v Nebi. Bojujte boj s diablom. Víťazstvo je naše. Milujem vás! Ďakujem vám za obety, modlitby i vyznania. Predkladám ich pred trón Najvyššieho Boha. Amen, amen, amen.